Cooperativa

Recorde com si fós ahir la cara que feia la Muriel cada cop que, als soparets dels divendres, demanàvem cervesa! Muriel la odiava, no volia ni olorar-la. Per això, quan vàrem començar a elaborar-ne, sabia que amb ella ho tindria molt difícil….

No obstant això, des del primer moment va decidir col·laborar i participar al nostre projecte, per la nostra amistat i la seva obstinada confiança en nosaltres. I ves per on, va provar la cervesa i li va agradar, encantar, diria jo.

Muriel Villanueva i Perarnau és escriptora i professora d’escriptura a l’Ateneu Barcelonés des de 2006. A octubre de 2013 va publicar la seva 4rta novel·la Motril 86 a l’editorial Proa, que amb 4 mesos de vida compta ja amb una crítica increíble. Us deixem un booktrailer

La gatera publicada per Amsterdam (Ara Llibres), al 2012 va obtenir el Premi J.M. Casero 2011, Llança de Sant Jordi 2012 i Premi de la Crítica dels Escriptors Valencians 2013 i ja es troba en e-book i audio-book.

El seu camí literari comença amb la narració Els Ulls de Rita o la tendresa del món – Diari del viatge per l’adopció d’una germana (Premi Goma de Nata 1997), publicat per l’Ajuntament de Sagunt el 1998 i pren força amb la novel·la “Mares, i si sortim de l’armari?”, publicada per Editorial Empúries el 2006, i les seves traduccions castellana, portuguesa, coreana i polonesa –publicades respectivament per Editorial Lumen, Ediçoes Duarte Reis, Editorial Nangiyala i AdPublik. Amb la publicació i reconeixement de diversos contes, arriba la novel·la “Jo toco i tu balles” (Premi Montflorit de Novel·la 2009), publicada el mateix any per Editorial Motflorit i la novel·la Baracoa, publicada per Editorial Montflorit l’any 2010.

Des d’aci us animem a llegir i rellegir la seva obra! Una vertadera passada!

Motril 86_orig
coberta_gatera_3a_edició

  • T'HA AGRADAT? COMPARTEIX-HO ARA
febrer 20, 2014