Fires
cervesa_xesca_solidaria

El proper cap de setmana estarem a Barcelona, a la II Fira organitzada per la Xarxa d’Economia Solidària (XES). La trobada té lloc a la Fabra i Coats de Sant Andreu, i compartirem l’experiència amb altres 166 entitats. Hi haurà tallers, exposicions i audiovisuals, presentacions d’experiències alternatives de treball, consum i estalvi, taules redones i concerts. Tot orientat a saber més i millor d’experiències com la de Cerveses Lluna, cooperatives i projectes basats en una economia per a les persones.

Nosaltres tindrem un stand al que hi presentarem la nova imatge de Cerveses Lluna i vendrem els nostres productes però… hi ha més! La XES ens va proposar elaborar una cervesa d’edició especial per a l’esdeveniment, ens posàrem a treballar i el proper dissabte podreu tastar: XESCA, una cervesa rossa elaborada amb malta d’ordi i blat. Ecològica, artesana i cooperativa, que es vendrà directament per l’organització i que està…espectacular!

L’etiqueta d’aquesta nova cervesa ens l’ha fet altra cooperativa -Exlibris- a la que estem molt agraïts.

Estem encantats de participar amb aquest projecte tan valent, i molt pagats amb la nostra XESCA, esperem que a vosaltres us agrade tant com a nosaltres… NO ÉS LA CERVESA, ETS TU!

Si voleu més informació sobre la Xarxa i la Fira podeu consultar les següents webs:

www.xes.cat

www.firaesc.org

  • T'HA AGRADAT? COMPARTEIX-HO ARA
October 22, 2013